srijeda, 27. srpnja 2016.

NASCAR model za 69.000$ kojeg možete voziti i našim cestama

Jeste li ikada poželjeli sjesti u jedan od nabildanih NASCAR modela? Ako jeste ovaj model je stvoren za vas, a što je najbolje od svega, možete ga voziti i po našim, običnim cestama.
Ovaj model ima masu samo 1400 kg
Ukoliko imate viška 69.000$ i želite da se prolaznici okreću za vama, idealan izbor za vas je ručno izrađeni Impala SS. S prijeđenih 2400 kilometara, ovaj model je gotovo u savršenom stanju. Jedina stvar koja vas mora brinuti, ukoliko se odlučite na kupnju, jest uvoz ovog modela u RH. Međutim, činjenica da je u njega uloženo gotovo 2.000 sati rada te da je u gradnju uloženo 100.000$, a vi ga možete kupiti po „atraktivnoj“ cijeni od 69.000 možda vas natjera da promislite dva put.
Interijer
Uparen sa peterobrzinskim ručnim mjenjačem, modificiranim ovjesom, Impala SS će vas sigurno oduševiti svojim GM ZZ383 motorom od 460 konjskih snaga koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Međutim, uređenje unutrašnjosti automobila nije prepuštena slučaju. Zračni jastuci, klima uređaj, audio sustav,  trkača sjedala, štitnici od sunca samo su neki od dodataka koji će zasigurno povećati osjećaj udobnosti u vožnji. Međutim, tepihe za ovaj auto ćete morati kupiti sami …

0 komentari:

Objavi komentar