srijeda, 27. srpnja 2016.

Spektakularan par Aventadora ostavlja samo pitanje boje

U modernom svijetu automobila Lamborghini je iznimka. Shvatite to na koji god način želite, no generalno mislim da nije krivo reći da je jedan od rijetkih na koja se uobičajena pravila ne odnose, baš suprotno redovito je taj koji pliva protiv struje. Već serijski pretjeran i estetikom dosljedan ekstravaganciji, savršena je meta tunera, najčešće japanskih koji neće odbiti posao pojačavanja dojma za još koju razinu više.
Zeleni ili crveni?
Zeleni ili crveni?
Par Aventadora predstavljenih u dvije priložene foto-galerije već na prvi pogled otkrivaju prepoznatljivi estetski potpis japanske kuće Liberty Walk. Nisam veliki zaljubljenik u prčkanje po vizualnom aspektu automobila jednom kada isti napusti tvornicu ako se ne radi o doista suptilnim modifikacijama, no kao što sam rekao Lamborghini je svijet za sebe u kojem gotovo sve prolazi. Čak i proširenja, a govorimo o automobilu kojem centimetara u širinu zasigurno ne manjka.
Zeleni je primjerak tako dobio Liberty Walk eksterni paket, koji osim prednjih i stražnjih proširenja uključuje novi prednji branik s razdjelnikom, stražnji difuzor i golemo stražnje krilo. Kako se unatoč tome ne bi dogodilo da ga promašite, tu je jarko-zelena folija kojom je prekriven cijeli automobil. Isti se kotrlja na srebrnim PUR Wheels kotačima iza kojih izviru žute kočione čeljusti.

0 komentari:

Objavi komentar